Tuesday, September 27, 2011

chenta muke buke vs jangan tertipu...

ok...guys, firstly VP nak bagythu korunk yang title VP memng slalu VP tulis cam tu, ade VS tau....tapi ade gak kaitannye... VP xkan pakai letak je...(kadang2 xde kaitan pown.) hehehe.... sooo ape yg akan V>P war2kan kan kepade penduduk bumi sume mengenai tajuk diatas......ialah????

ehh...eh...sebelom tuduh VP bukan2, ingin hambe Allah nie nyatakan tiada kene mengena dengan najwa latif ek.... (go gurlz)hehe... ape yg VP tulis nie ade kaitan dengan tajuk diatas...
ok..okkk... nak thu ape????
hehehe
Cinta terbahagi kepada beberape jenis...bla...bla....bla.....bla.....(berberape ribu saat kemudian)
paham!!! hehehe,
bukan xnak bagy definisinye, korunk tgok r cite syurga chenta klu nak thu ye....
ok...

sebenarnye VP nak bagythu korunk ckit mengenai, cinta yang bermule dari facebook!!! haaaa, mestie korunk terfikir2kan "cinta dari facebook" ade ke...????
ish...ape lah, memang lah ade... xde yg mustahil..hehe..
kadang2 seseorang insan itu, inginkan rase utuk disayangi dan dicintai, sifat yang diberi adalah satu lumrah dari Ilahi, soo, kte xleh sangkal...namun bagy sesetengah individu yang xberhati pewot nie, ade gak yang mempermainkan chenta....yup... betol tu... memng x gne nye owng la... 
sooo disini lah mereka memulakan projek mereka, dengan memperlekehkan dan mempermainakan perasaan seseorang tu(due2 pihak tau)
senjata yang digunekan adalah facebook.... 
caranye:
(1)chating berbulan
(1)berkenalan 
(3)mengeratkan hubuangan
(4)tukar status relationship dyeowng ngn korunk
(5)korunk happy, n bagythu fwen lain, tentangnye...
(6)sidia ghaib tetibe
(7)dapat cari, tapy jumpe dye mengomen betine/jantan lain
(8)bile attack , dye kate xkenal...
(9)rase menyesal+kecewa, coz dah bagy perassan cinta pada owng tu
(10)esoknye, bengkak mate,n habes dwet bayar wang perubatan mate(hehe)
(11)ape pown xdapat, menyesal akhirnye
(12)sidia jugak untung, kite xleh kate ape.

so dengan ini sVP tegaskan kepade anda sume, agar menjauhi cinta muke buku...coz, kite xkenal haty budi betol2.... adakah kite tahu, mengenai kegiatan sidia sepanjang hari hanye dengan facebook...sudah semestinye tidak...so pk dahulu sebelom berchenta..hehehe....yang ingin VP nyatakan kat sini, jangan mudah percayekan sum1 yang kita sendiri, belum pastie akan sifat or perwatakan dia...ok
(ingin dinyatakan disini x sumenye begitu ok...)
Assalamualaikum warahmatullahiwabarokatu, xjawap dose, klu jawap adores VP...
peace no war***

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...