Thursday, October 20, 2011

BANNER yg VP BT..huhuhu

ASSALAMUALAIKUM< XJAWAB DOSE!! hehe..firstly, nak bagythu awal kat korunk sume nie, VP nie, bukan lah arif sal BT banner nie, TU pown edit gne "paint" je..nak edit gune photoshop??? haaaa...lagy xreti...xpe la...ape salahnye kan kite cube, soo kalo korunk rase xlawa sorry la ek, VP try first time nie tau, n ni lah hasilnye..xpe blaja kan..hehehe(kalo xsuke pown bt2 lah suke) hehehehe

nie antarenye:~





heehe, nie gambo baby berwarne... baby ue, cumil cam saye mase kewcik..haha
nie, lak gambo baby xde kaler, sedikit sentuhan dari buton bulat to menambahkan seri(ade ke seri)
nie la, banner putus cinte ke hape ke, suke aty, la janjy berkaitan hehehe

nie HAMTARO, tapy cam kureng sikitkan, cumenye kekurangan ue, diselindung oleh muke Hamtaro yg cute nie..ahakz



APA KORUNK NAK AMIK!!!!
amik laaaa....hahaha..nak bt kenangan kew pe kew, heheeh...
yg ade name VP tu, leh lew, letak sebagai BLOG kesukaan korunk (pandai je aq nie)
TAPY CREDIT pada VP tau, huhuhu
(kalo de yg sudi nak la)... muahahaha
nanty nak bt banyak agy...nanty kan ek...hehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...