Wednesday, October 26, 2011

Blog tempahan Keychain n cute item!!!!



Assalamualaikum...korunk
hehe, ok lah entry kali sgt menarik tau, nak tahu sebab pe, coz vp nak bt enrty sal satu blog tercumil yg pernah vp tgok, haaaa...cumil bukan sahaje dari susun atur blog and widget blog tau, tapy barangan yg dihasilkan oleh miss CC nie..
ape tu CC???
CC adalah Comel collection!!!
vp amat terpanggil untuk menceritekan kat korunk sume sal blog nie, coz sememngnye, blog dye menarik n dye membuat sebarang jenis tempahan keychain n others cute item.... 
ok, korunk jgn tuduh vp tulis pakai redah je tau tulis sal bloger cumil nie, Vp dah mintak kebenaran dye tok ceritekan blog dye kat korunk yg macho n cumil nie, hehhehe
ok lah... so korunk nak tgok camne blog Miss CC nie ke???
camni haaaa:
nie header blog nie, cumil kan.... hehe


Miss cc nie, amat berbakat lam menbuat keychain n kraftangan tau, hasil keje dye amat memuaskan dan beseni, malah, harge bagi setiap barang yg dye bt amat berpatutan, n memng xrugi lah kalo rase nak order kan....
kat sini vp nak tunjukkan antare hasil kerja tangan Miss cc nie



ade rase nak order?? order laaaa
siap ade tempahan untuk bufday lagi tau!!
amacam berminat??



vp rase Miss cc nie, memng hebat, seorang bloger yg amat kreatif... hasil kerje yg cantek dan menarik.... Miss cc turut membuat tempahan untuk hadiah bufday tau...so if kalo nak bt surprise kat kengkawan or ahli keluarge dengan hasil kraftangan yg indah nie, jgn lupe untok menempah k.....
(kepade sesiape yg rase vp nie, tolunk promote coz dapat upah n sebagainye, korunk silap 100% coz vp saje ikhlas tolunk saje)

ok kepade abg ,adek, kakak yg macho cantek n cumil tu jgn segan2 k....datang ke blog Miss CC...

nak ke blog Miss CC, haaa click dibawah ini:

>>MISS CC<<
Macehhhh sume....... salam salam dari VP







No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...