Wednesday, October 19, 2011

blogging diwaktu PAGI!!!

emm... mungkin mase skng nie, jam menunjukkan pukul 12:37, mean dah pagi kan???
betol lah tajok tok Entry nie... mestie ade yg dah nyeyak tido n dibuai mimpi, munkin jugak ade yg sebok bt assigment kew??? or pepe je lah... tapy VP lak,lain coz VP akan habiskan mase dengan berblog dari kul 11-2 pagi (kadang2 lebih) semate nak tgok blog2 otai malaya nie... Vp rase xadil lah, kalo sum1 tu follow VP n VP pown follow dye hanye untuk menambahkan follower semate2, so waktu cam nie, lah VP amik keputusan tok tengok ape entry dyeowng kan, coz bagy VP, Blogging nie, banyak faedah dan manfaatnye, yelah, kite leh dapat banyak info, n sebarang berite or fakta yang xketahui... ilmu yang dikongsikan jike dimanfaatkan dan disebarkan akan mendapat ganjaran pahale setiap kali, owng yng memanfaatkan ilmu itu mengunekannye @ menyebarkannye/mengajarkanye...so blogging memng xsalah... tapy, VP still nak ingatkan korunk yg, kadangkan kite xtahu kite guriskan aty kawan or owng sekeliling korunk, so VP xnak lah guriskan haty membe Blog VP, if korunk follow VP, VPkan follow korunk balik, tapy jgn hanye follow je, tego2 la ek... n jgn lah sombong... kadang2 tu, blogger yg dah beriban2 follower, ish bukan main eksyen lagy, (xditujukan kepade sesiape pown, kalo terase, itu masalah anda) kite yg new blogger nie, dibiakan je, new blogger hanye fwen ngn "newer" je.. xadil lah tu, otai or "newer", kite tetap manusia biase, so xde beza...so VP harap sgt..Blogger yang otai2 tu sudi lah pandang kami yg "newer" nie....
ok harap2 kate2 VP nie didengari lah, jgn hanye "lepaskan batok ditangge je"
ok...sekian
Assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...