Monday, October 24, 2011

contest Header terCUN(1)

Assalamualaikum
 haaaa..jawab le..... adoooooiiii,hehehhe











copy iklan huduh kat atas nie, kat entry Contest header Tercun korunk k!!!

ok, xnak buang mase korunk...ok ape yg dinyatakan diatas sememangnye betol...VP nie xde sepopular bloger2 otai yg lain,  follower pown baru bape je...
tapy VP amat memerlukan pertolungan korunk yg cumil2 nie untuk bantu VP membuat satu Header yg TerCUN yg korunk mampu bt...coz vp xreti nak edit sendiri...
VP dah banyak kali intai bloger otai n order header cun kat dyeowng, tapi ye lah dah name otaikan mestie lah bz(VP paham) n VP tgok ramai jugak Newbie yg pandai bt header CUN-MELECUN
so dengan ini VP mintak korunk untuk tolunk btkan untuk VP K...
lam dunie nie, xde yg percume kan!!so VP nak bt suprise present tok korunk yg ingin sertai Contest nie
haaa, ade hadiah ke x?? hai dah name contest mestie la ade...
ape hadiah dye ek...???

hadiah tempat pertama:
RM50.oo (topup@Cash)

hadiah Tempat kedue:
RM30.oo (topup)

Hadiah tempat KeTige:
RM10.oo(topup)

jgn risau ade hadiah saguhati jugak le:
tapy dah name saguhati kan mestie la kecik je kan

HADIAH SAGUHATI:
Topup 5 hinggitX2
(mean saguhati disediakan untuk 2 org)

Syarat dan peraturan:

(1)penyertaan tidak terhad untuk seseorang individu oke(mean kalo owng yg same dapat tempat pertame, juga boleh meragut tempat kedue or ketige sekirenye HEADERNYE cun, n terpilih dan itu, tidak mustahil)
(2)tidak mengunakan unsur XXX dalam pembikinan Header tersebut oke!!!
(3)Warne utama adalh Purple, campuran warne lain tidak mengape!!
(4)mestie masokkan ayat ini dalam Header tersebut "IT VP WORLD" (penambahan ayat selain ayat tersebut adalah 100% dibenarkan)
(5)Persaingan harus sehat!!hehe
(6)kontest ini akan terbatal sekirenye Penyertaan kurang dari 25 Penyertaan!!!(maklumat lanjut dibahagian "penambahan"!!)
(7)syarat paling penting!! mestie meng"FOLLOW "VP sekirenye anda bukan salah seorang rakan blog VP, penyertaan anda akan dibatalkan(semakan akan dilakukan)

cara2 penyertaan:
(1) like entry ini
(2) komen di box komen entry ini "saye JOIN"@"gua IN"@"OK BeyBeh"
(3)seperti biase sudah join n siap header tersebut,  masokkan ke dalam entry korunk bertajok 
"saya JOIN"@"gua In"@"Ok BeyBeh"
(4)linkkan ke BOX entry kedue Contest(maklumat lanjut dibahagian penambahan!!)

Penambahan:
(1)pemantauan penyertaan akan dibuat selame seminggu sebelom penghantaran untuk linkan Entry penyertaan korunk dibuka!! (ini untuk memastikan bahawe ade penyertaan tetap dan supaye korunk rase tidak tertipu sekirenye contest ini dibatalkan atas kekurangan penyertaan) kata putus samada penyertaan ini dibuat @ tidak adalah pada 30 OKTOBER 2011 
(2)sekirenye penyertaan kurang dari jumlah yg diingini..maka sume penyertaan korunk akan terbatal(harap jgn r macam niekan)
(3) motiF contest ini dibuke, untuk Merapatkan hubungan diantare blogger sambil mendapat ganjaran diatas usaha membantu Bloger seperti VP...
(4)pertandingan ini amat mirip seperti menempah Header kepade otai, cumenye, hadiahnye lebih lumayan  dari ape yg otai dapat ketike korunk menempah Header daripada dyeowng!!!xsemestienye otai sahaje mampu bt penempahan header kan
(5)pertandingan ini, bukanlah satu penipuan maya ok..VP bersumpah akan mengotakan janji VP tentang pemberian hadiah sekirenye tiade pembatalan contest ini dilakukan.(jgn lah ade pembatalan contest nie, aminn)
(6)Entry kedue "Contest Header terCUN(2)",  iaitu untuk  meng'linkan entry penyertaan korunk di kotak komen ini,  akan dibuke pada 31Oktober 2011(so intai lah ye) Entry kedue akan dipostkan di laman blog famous iaitu sahabat blogger, Mr and Mrs Bloger dan lain lagi......
(7) hanye pemenang sahaje yg megetahui cara penerimaan hadiah mereka 
(8) nama pemenang akan diumumkan pada sehari selepas penerimaan hadiah mereka, tetapi bagi pemenang tempat pertame perlu, memberikan kata putus tentang penerimaan hadiah kerana hadiah yg ditawarkan untuk tempat pertame diberi dalam due pilihan iaitu wang tunai @ Topup.
(9)Hadiah penerimaan topup hanye untuk penggune Hotlink sahaje!!!harap maklum!!
***ok lah pembatalan tentang hadiah penerimaan untuok topup tu, terbuke untuk pengune
    Hotlink/Celcom/Digi
*** tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 oktober tepat kul 11.30malam oke..tq 

!!sebarang pertanyaan lanjut bolela, menghantar sms ke nom nie 017-3676445(SMS je tau, jgn kol)!!
























25 comments:

  1. mcm mana nak join,nak buat header tuk dri sndri pun tak reti ni..adehhhh

    ReplyDelete
  2. @Woofer Storm

    haha, kalo camtu, susa la dik, hehe
    Vp bt contest nie pown coz vp xreti nak bt gak.. kire cam upah lakan...xpy lumayan kan?? ape kate try je?? mane tau rezeki kan???

    ReplyDelete
  3. askum tuan blog...try tgk terjah blog pakjoe kowt2 la boleh masuk hahahah jgn lupa follow sekali sebb pakjoe dh follow

    ReplyDelete
  4. @cerita best
    waakaikumusalam uncle joe, ambooii perli saye nampak!!! mentang2 entry contest nie kureng sambutan, anda mengomen disini ye?? (gurau uncle joe)ahakz, jgn mara...

    ReplyDelete
  5. vp... kalau i nak masuk ley. tp kalau dapat hadiah sagu ati pun kire ok. haha... tp nape maxis je. i xguna maxis lorhh...rugila kalau menang sagu ati. haha

    ReplyDelete
  6. @kim ha nim

    ok la vp ubah syarat dye sikit, u line ape??

    ReplyDelete
  7. @kim ha nim

    vp x inform kat atas ek, hehe sory, lupe lak nak kasi tau...hehe, tarikh tutupnye 31 oktober,

    ReplyDelete
  8. sy nak try join la . first time join .

    ReplyDelete
  9. thanks invite this contest . niat memang nak join, hehe. saya pun masih mencuba nak buat header.. InsyaALLAH , contest mcm best . tengok la kalau ada masa ye :)

    ReplyDelete
  10. @Nurul Nazihah

    ok nice sangat....Vp doakan awak menang, lumayan tu...tapy ingat slalu bace peraturan n info sal contest nie tau, nanty de mis plak...ok

    ReplyDelete
  11. @Nurkhaliesah
    it oke... vp xmemakse... just invite saje... hope sudi lah ye..kalo x, pown xkesah... ok tq...

    ReplyDelete
  12. vp. nak tny....kat ats tu vp cakap kalau kurg dari 25 penyertaan,akan terbatal. so camne. da cukup lum. kite btul2 nak join....tlg inform kan kat kite eh

    ReplyDelete
  13. @kim ha nim
    betol tu, skng nie baru de 4 penyertaan sikit kan? tapy xpe, vp kan carik seramai munking, lagypown tarikh lambat lagy, tarikh tutup 31 0ktober 11.30 malam...ok..pepe je tnye kat vp ek...
    n untuk pemberitahuan contest nie jadek atau tidak akan diumumkan pada 30 oktober 11.59 malam.. ok...hehehe

    ReplyDelete
  14. @purpleviolet
    nak tny kalau nak sertai ni . kene buat post kat blog dlu ke ataupun 6t lepas cukup peserta ?
    tak pernah sertai sbb tu nak tny . hehe

    ReplyDelete
  15. @Nurul Nazihah

    belom lagy... untuk linkan entry contest nie, vpkan akan bukak khas untuk korunk linkan, entry yg korunk bt ke entry kedue "contest header Tercun2", entry untuk linkkan nie, entry kedue baru lah masokkan link entry yg korunk bt tok contest nie... entry yg korunk komen nie, hanye pemberitahuan sahaje n tok penyertaan sahaja entry kedue tu bukak 31 oktober ok... pemberitahuan tentang ade ke x program nie dibuat atau tidak, dibuat pada 30 oktober 11.59 malam...ok...maceh coz tanye;)

    ReplyDelete
  16. hehe...u r totally dfrrent now..
    hehe..
    nk join...
    insyaAllah...
    tp t law ko tgk de header aq...ko kne bg aq mnang...taw...saguhati pon jd...haha
    guraw...

    ReplyDelete
  17. @*nurul ashikin*

    hehe, vp tgok dlu, penyertaan nye camne!!..kalo sambutan x mengalakkan xde la contest nie, dibuat mayb dibatalkan...vp, akan inform sume yg join pada 30 oktober 11.59 malam k... so alert la ngn komen vp..kalo bole ajak le sesape kalo still nk contest nie diteroskna...lumyan tu hadiohnye

    ReplyDelete
  18. @purpleviolet
    okey sy harap sy faham la mcm mne nk buat . terima kasih

    ReplyDelete
  19. @Nurul Nazihah

    xpe kalo xpahm pepe tnye je, vp xmakan orng la... sume membe blogger vp layan..oke no worry

    ReplyDelete
  20. @Nurul Nazihah

    ok la...vp pown xpaham pe yg vp tulis kat korunk tu, sabo vp terangkan balik oke...
    entry header tercun 1 ni(iaitu yg korunk komen skrng nie, hanye lah sebagai entry pertayaan n penyertaan)
    kalau contest nie diteroskan vp akan bt satu lagy entry iaitu entry header tercun(2) (entry kedue nie lak untuk menghantar link penyertaan korunk sekali ngn header yg korunk bt tok contest nie)
    pembatalan @ penerusan contest nie diumumkan pada 30 oktober tepat pukul 11.59 malam...
    tarikh tutup contest ini pule pada 31 oktober 11.30 malam..
    oke paham x??? hehe
    sebarang pertanyaan bole lew komen di box ini atau pown facebook @ twitter vp.. ok? macehhh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...