Sunday, October 30, 2011

Contest menarik by light Shadowee



kalo ikowtkan, vp dah xlarat nak join mane2 contest dah..hehe, coz byk sgt invitation dari geng2 nie haaa.... yg mane mampu je vp join... so disebabkan VP telah ditag oleh seorang dak comey 
maka, dengar berbeso haty vp join contest nie.... ok la..
kalo vp teros membebel jadek cam post lepas2
sumenye panjang berjela2
ok contest nie amat lah mudah...
so korunk sume mustie join...
hehehe



>>lightshadow<<

SYARAT PENYERTAAN:

1. Like fanpage & follow blog light | shadow ni.

2. Buat satu entri dengan tajuk: Jom Join Bloglist Lighta Shadowee.

3. Copy paste banner rasmi segmen ini & linkkan kepada entri ini (http://lightshadow88.blogspot.com/2011/09/jom-join-bloglist-lighta-shadowee.html).
4. Tag 3 rakan blogger yang lain.

5. Tinggalkan url entri anda dalam ruangan komen di bawah. Siap!


TARIKH TUTUP:

25 November 2011 (Lagi cepat korang join, lagi cepat blog anda terpampang di bloglist tersebut!)

dah paham!! kalo sume my bucuk2 dah paham bole la join
(ayat kat ats sume copy je, hehe... xlarat nak taip lagi, huhu)
cumil yg ditag!!
GadisKaca
Zulyqha
Kecik
(memng niat nak tag korunk jgn mara,hehe)

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...