Wednesday, October 19, 2011

First kiss!!!

sape yg dapat kiss tu???
vp kew?? 
seronok kew first time kiss tu???
haaa...korunk nie, bile tgok post kali nie mestie sume pakat nak thu kan.. VP nak cite sal pe, 
rahsia pasal kiss2 ke?? nak dapat ciuman terbaek kew??(opps) or ape rase bile kene kiss kan???

opps sebelom tu, VP nak korunk, tolunk jgn kaitkan tajok entry kali nie ngn VP k, coz kali nie VP bukan nak cite sal sape kiss VP ke, ape kew(cam lah ade owng nak kiss aq??) hehe
VP nak cerite sikit sal kawan VP nie haaa....
haaaaa...(anda sume kelihatan khusyuk membace ye)
ok, VP nie, dlu skol asrama kat N9( kat mane xleh bagythu), VP study kat skol yg de kemudahan asrama/Hostel, so sememangnye lahkan ,dak2 yg blaja kat skol asrama nie mungkin bersifat berdikari n tolunk menolong lah kan, so kiteowng nie(kawan VP) memng lah tersangat rapat, kalo time pose kat skol nie,siap leh tuka juadah, sedekah kat dak2 yg memerlukan, so kire, ngam gilew lah kan...(anwar hadi jgn marah, coz VP tulis ade "ew") so rahsia memng lah xde antare kiteowng nie, so ade lah sorang kawan gurlz VP nie, memng rapat cam cibai lah ko(opps, sory gne bahase tutt) so kite owng saling lah share mengshare rahsia, even sal rahsia kain dalam...(cumenye xde lah over sgt k, ada batas gak) so, VP kenalkan lah kawan , gurlz VP nie, kepade seorang dak lelaki yg Smokin Hot lah katekan, dyeowng pown kapel... so daripada situ VP dengar lah dye cite sal hubungan dyeowng n ape je lah sal perhubungan dyeowng tu
(saba ek lom lagy masok sal kiss2 tu, xsabo,nampk sgt!!haha)
hari makin hari semakin hangat bercintun, kire kapel off the year lah kat skol tu leh katekan, cekgu yg dah kawen pown jeles tgok hubungan dyeowng nie...
so, sampai lah satu hary tu, rupenye, hubungan dyeowng dah jadek luarbiase... coznye
kawan gurlz VP nie, dah benarkan dak Smokin Hot tu kiss dye, OMG...!!!!
VP mase tu rase dah, pening cam nak pengsan dah!!
mane xnye, kan VP yg berjaye menjodoh due dak nie...
VP jugak rase seolah2 VP nie, yg menyebabkan maksiat nie terjadi...
ingat lagy mase my gurlz fwen tu cite mase lam science lab!!!..
yg peliks bin ajaibnye, gurlz fwen VP tu, leh cite sambil senyum n bangge lagy..
adoooii( dunia2) rase bersalah yg amat sejak dari tu VP stop nak tolunk memcarik jodoh tok kawan2 dah..
xnak lah tolunk dah..nanty dyeowng bt bukan2, VP gak yg tanggung same2 dose tu, huish... simpang!!!
sampai mane dyeowng bt lam perhubungan tu, VP xnak amik tahu dah...
yg penting skng nie, VP doakan dyeowng still ngn perhubungan tu sampai ke jinjang pelamin
(aminnnnn!!!, korunk tolunk aminkan skali, coz VP xnak tanggung Dose nie)
so, ingat lah korunk make sure, kalo korunk nak kenalkan sape2 je la kengkawan korunk nie
kepade seseorang make sure, pk sebaik mungkin, n pastiekan dak yg korunk nak kenalkan tu, elok perangainye, jgn sampai kite sendiri pown xseda, yg kite pown same menaggung dose yg dyeowng Bt...
Simpang!!!!!
so korunk lak camne
stuju x??? apeeee xstuju!!
suke aty lah... hahahaha
Assalamualaikum..



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...