Wednesday, October 19, 2011

macam ko sorang je Couple lam dunie nie!!!!

haaa, doh xsabo awok nak ngumpat nie...meh sume dengar VP bercerite....
geram tol la tadi, ish....

bile tengok title post VP niekan cam owng marah kan...haaa... memng marah pown... adoooiii, nak tahu sebab pe... tadi VP n Parent VP, kuar g seremban, hajat dihaty cume lah nak siapkan medical Check Up VP, n kuar dwet kat Bank islam... pastu, ye lah kan dah tengahari, g lah makan n carik la surau berdekatan tok solat zohor, pastunye, Parent VP biase lah, kalo dah kuar tu, xreti nak dok diam sikit, so berpoya2 lah di satu mall nie,, (xleh g tahu kat ne) sooo, dalam mall tu, baru je bukak n dirasmikan, kalo x silap sehari or due hari lepas oleh yang berhormat Dato' Muyiddin..(betol ke ejaannye, kalo salah sorry ek,hehe) pastu nye ramai lah pekerje dye.. muke sume fresh2 agy, kalo diikutkan sebaye VP lah kowt... pastu ade lah satu mamat n minah nie, 
haaa...nak masok cite doh nie hehe, korunk nak tahu x? pekerje mall tu( kat kawasan barangn dapur) yg due owng tu, bukan main agy jalan berkepet2, dah cam belangkas dah VP tgok, ish xkesah r tu, dah tu, dyeowng due nie, dok lalu kat kawasan VP dok cari2 barang lak, VP dah r tgah kusyuk dok pilih sabun mandi tadi, due owng nie, lak dok menyebok, bergesel2 antare satu sama lain... adoooii nie yg panas nie, dah r ko bergeli2, depan aq, mengedik2 cam ulat beluncas... pastu g blok pulak jalan aq.... 
haty dah membare gilerzz...nie sabo je la... pastu, mase dyeowng berjalan bertentangan ngn VP nie, amik ko, aq bagy signature move aq, "Talk To My Hand kat depan muke dyeowng" baru padan muke, sambil bt muke mencuke, VP pandang muke dyeowng dengan jelingan Tajam+manje(hehe) pastu dengan banggenye VP lalu je depan dyeowng ..kalo ikowtkan aty memng nak sound dah due owng tu, tapy kawan2 VP sume sedia maklum yg kalo VP nie, b'cakap, lagy terok n bisenye xleh ilang!!! baka kate dak2 skng nie, ape? emm..."makan dalam" nak kew???? so dengan gunenye tubuh badan je, dapat sentapkan dyeowng due tu... tapy bile PK balik rase kesian lak, haha..mestie dak tu bengang kan... (ade aq kesah), so kalo korunk due ade terbace Post nie, VP wanna say's sory k. bukan nak carik gado ke pe, cume lain kali, harap korunk pk la.. bukan korunk due punye jalan nak blog2 lak, kalo blok jalan tu coz bt keje xpe, nie, blog jalan owng coz bercintan-cintun.. so paham2 la ye...
dalam kes nie, xde lah bengang sgt!!! hahahaha


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...