Monday, October 17, 2011

NOVEL hasil penulisanku HILANG!!!

owkay!!! mule2 tersangat lah pening pk sal, ape patot VP tulis tok korunk bace ek...huh,,, hamper setengah jam dok bukak new post nie, tapy idea x datang2 nak tulis pe... ish...cite banyak nak kongsi cumenye, xnok lak kuar dari pale otak nie, adehhh, hinggalah...tetibe teringat peristiwe lampau, haaaa...nie nak cite nie..haha



haaa... VP nak cite sal penulisan VP, em, sedih nak cite, ye lah tok VP je la..korunk x sedih pown xpe...janjy bace like follow...hahhaa...(ade syarat lak aq nie...) huh...jadik ape cerite tentang VP nak cite kat kowunk nie... haaa.... ok, firtly, VP bukan lah baru dalam bidang penulisan nie, (cewah) "xla... saje je tu" sebenarnye sblom VP start berminat menceburi bidang blogging nie... sblom nie, VP suke gak menaip, haa..owng kate dak2 bloger nie, mesti sum1 yg suke menaip je kan....xjugak laa... VP dlu x thu pown pe blog nie... tu pown tahu pas de la, mamat nie, bt hal kuar berite cite burak sala sum nie, kat "blog" dye...pastu baru lah tahu ape ke jadah blog nie...
(tgok tu, kalo dah start menaip mule lah melalot2, hehe)
ok lah so VP minat nak berblogging coz tercetus dari idea untuk menulis sebuah karya terhebat VP sendiri iaitu "NOVEL" haaa, dah nampak dah ade yg terngange dok ingat cite novel yg korunk penah bace...kan3..hehe
Vp minat menaip novel sal dak skol, pengalamn hidup, cite fantasy n macam2 lah..start akhir form 4 lagy dah mule minat2...  awal bulan 5 2010( mase tu time SPM) so siap lah satu karya VP yg pertama, tajok dye agak panjang hehe" Pelangi disebalik awan Hitam" panjang kan... xkesah lah tu, cerite mengisahkan seorang pelajar lelaki yg tidak berape nak sejati(lembut) meneruskan hidup sebagai seorang hambe Allah... dan tros hidup tanpe memperdulikan sesiape, selain dirinye sendiri.. yup itu kesah diri VP sendiri... Novel Air mate lah owng kate...xkesah lah tu.. ok, dalam novel tu, VP nyatakan sume tentang diri nie...sahabat yg menolong, cercaan dan hinaan yg diterime setiap hari.. sume airmate VP di kuncikan dalam karye VP yg pertama tu, so NO more air mate... pas habes novel tu dituliskan... tapy ape yg Vp taip tidak dibukukan... terniat tok bukukan, tapy xmampu nak bt cam tu, lagypown usia mase tu maseh mude kan... namun rasenye, niat tok bukukan novel tu dah pown terkubor coz, satu hari tu, novel Vp tu dah hilang coz virus yg membiak lam laptop nie, so laptop terpakse diformat n no more my 'karye' it's gone forever... bile pk balik bagos jugak... coz novel tu menyimpan seribu satu kesediahn lam haty nie... n VP percaye setiap yg berlaku sume ade hikmahnye... so xperlu kesali, pada sesuatu yg telah lepas.. ok...life must go on..haha..betol tu...

byknye buku..hehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...