Friday, October 21, 2011

Tambah follower korunk!!!


halooo...tadi izz ade le intai2 bloger sorang yg cumil nie, dye bt segmen pertama dye( cam peraduan sumthing like tht la...) wht if, kalo korunk yg cumil2 sudi2 kan lah diri support, dak cumil tu,..xsalah kan..lagy new blogie, yg baru2, yg nak tambah follower korunk...kan3..hehe so join jgn xjoin hye... hahahaha

ape???korunk xtahu carenye: mudah la syg ooiii
(1) korunk bt entry sal segmen >>MissArraAhmad<< nie, bole jew, tulis pepe sal segmen nie, kalo korunk nak  tau(kalo nak copy entry VP pown bole je, tapy jgn lupe tulis credit to VP, Link tau)
(2)letak gambar atas yg cumil tu, kat entry korunk.
(3) pastu postkan link entry sal segmen yg korunk bt nie kat box komen nie >>Click sini<<
(4)dah siap la guys..mudahkan...hehehe
(5)bt le ape tunggu lagy huhuhu....

3 comments:

  1. thanks join..segmen ni bukan peraduan..ia salah satu medium utk carik lebih kenalan bila kita blogwalking ke blog2 yang join segmen tu..:)

    ReplyDelete
  2. owhhhh...okkkk...nice la...hehe tahnkz coz bt sumthing to new blogger cam sye nie

    ReplyDelete
  3. @Arra
    owhhhh...okkkk...nice la...hehe tahnkz coz bt sumthing to new blogger cam sye nie

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...