Sunday, October 23, 2011

terserempak IQram Dinzly!!!

wah, title kat atas kan main agy kan...betol la tu, hehehe
VP nak cerite skit, peristiwa hari ini...heheh




hari nie kami sekeluarge, saje je la nak g malacca tgok2 jalan coz 16/11/2011 nie, VP nak masok U kat Alor gajah...so kene la master kan dlu selok belok kat situ, pastu dah siap jumpe n tau jalan kat situ, so, hari masih mude...muahahah...so keteowng pown menjadi kutu rayau terhormat lah di bandaraya malacca.... em... xde la best sgt pown , coz VP dah banyak kali g Malacca, mase ngn skandel skali, ngn familia 3 kali doh, rombongan skol 2 kali rombongan cek gayah 1 kali, so... TO me, malacca x banyak berkembang sangat pown... cume, satu yang dipuji, Bandaray Bersejarah ue, memng cantik dan bersih...( big clap for them) ye tepok2... sume... hehe...
kemudian nak dijadikan cite, kalo mall yag sesuai tok beli dan belah ialah di dataran Pahlawan lah, or dikenali ngn pangilan DP oleh dak2 Malacca, so, kteowng pown g la, tuwon sane, sempat la gak shoping skit, walaupun hanye sehelai baju tshirt berkoler purple, dan menikmati ayam KFC Tomyam DP, yummy, best kau... hahaha.... pastu, abis je makan n shopping kat DP, kteowng tros ke tempat parking keta, muahahahhaha....tibe lah ke acara kemuncak cewah ko!!! hahaha...
mule2 VP tgok dari jaoh cam kenal, ish, dalam aty nie, dah sebot2 membe aq kew nie.... xkan membe aq nie, fofular sgt, sampai keliling owng dok jage dye... ye lah....kan... dah kate cam kenal mestie ingat membe kan... sklai amik ko... rupenye IQRAM DINZLY DAAA..... hoooray... Dengan Perasaan, gumbiraa yg teramat dapat jumpe depan artis nie, hehe, hampir rase cam nak split doh nie..hehe, boleh kew??? of coz la VP leh BT hehe, xcaye suda....ehh... dah melalot nie... em sambong balik,.... pastu, VP just perhatykan langkah dye tros menuju ke kereta BMW berwarne PUTIH SILVER wow... n yg VP x CAYO nye, kete BMW ue, parking bersebelahan kete kiteowng!!! wohooo... dye senyum kat VP rase dah cam nak pitam mase ue, hahahahha... lebih lak aq nie.... hehe, pastu dye cakap samthing tapy VP x dengar berape jelas sgt, Dye cakp sumthing kat VP korunk!! jgn jeles... cam tego lah...cume bile dah mamai, bazuka meletop pown leh x perasan...adoooiiii... orng nye memng baek...hehe... x sombong sudi tego peminat yg x berape semenggah cam VP nie haaa... yg peliknye, VP x tego pown juz senyum dye lak peramah, haha, bukan x nak tego cume sengan je, dah dye masok lam kete baru lah terhengeh2 nak mintak bergambo...so dah terlambat ler...erm.... kalo idak leh tunjuk kat korunk... adehhhhh.... ape2 pown. VP sokong lah, dye sebagai seorang artis Di Negara kite, nie, semoge industri HIBURan tanah air, diangkat sama taraf ngn Industri Hiburan AntareBangse..hehhe...
kepade x kenal sape iqram dinzly ue @ pown x ingat muke dye nie haa...VP masokkan gambao nye... tatap lah puweh2 yo...hehe


 memng sebijik muke dye cam dalam gambo nie, ish2 jage kulit tol...
haaaa...dah kenal.... kalo xkenal lagy sory la brader, VP xleh tolong... hehehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...