Friday, October 21, 2011

VP bt kek???

haaa...kenape...ambooii mentang2 VP laki, xpandai bt kek kew?? tolong la, simple je tu...hehehehe, nie nak story mori kat korunk sume nie... sal bt membuat kek tadi ish... hamper kene marah ngn my mum..



Nak thu kenape, coznye, VP nie ade lah amik tempahan sikit kat sorang Aunty tu, dye mintak btkan kek Choclate Stim 40 biji, xbanyak pown.... haaa...korunk jgn pk 40 biji  2, besau2 cam kek hari jadek tu, no lah... saiznye cam muffin jew, cumenye nie bukan muffin nie, kek kukus berperisa coklat(dalam bahase melayunye)
tgok VP dah melalut doh nie... sambong balik... so VP dok la melayan BLOG n facebook pettang tadi jenoh dok menfollow bloger2 terchenta nie, sampai lupe, nak bt kek tu, adoooiiii....mase tu jam dah pukul 5 lebeh dah... atoooii dengan pantasnye, VP tutop blog n facebook n twitter, tros siapkan bahan bt kek la... Aunty tu nak pas magrib, so kene lew cepat...bt2 kek nie lame gak aw makan masenye...lebih kurang 2jam r gak...naseb baek siap on time...amek ko...Penat gilew VP mase tu, ye la bt keje terkeja2...habis bersepah dapur, (pastu kemas balik) tapy bebaloi lah, coz dapat bt lebih sikit tok makan..hehehe.....
so pas siap n kemas...mandi solat magrib n tros anto kerumah Aunty tu..selamat...
so Moral of The Story, jgn bt keje last Minit k...nanty jadek cam VP... nak????? xnak kan...
hehehe...
ape?? korunk nak tgok kek tu camne?..bole je... nie haaa tgok pueh2..hehe
amik tgok puehh2 hehe(tgok je la)hehe

owh kek chokolat!! hehe

haaa...ape korunk nak gak??? haaa??? nak tempah!!
hehe..xbt untuk tempahan jauh2..bt kecil2 jew... kalo dekat leh lew...
(pandai2, VP cakap korunk nak tempah la pe la perasan tol VP nie, hehehe)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...