Tuesday, November 22, 2011

X update xbermaksod xchenta!!

assalamualaikum, sume....ok lah, ramai sangat dok mencari vp akhir2 nie, kemane kah vp menghilangkan diri, begitu lama menyepi tanpe sebarang khabar berite tok korunk....
ok, disini nak nyatakan bukan lari or, xmau untuk update sebarang story or pepe je, kat korunk cumenye sekarang nie, VP dah pown bergelar mahasiswa dan sangat sebok dengan segala aktivi yang ada kat sini.
so, disebabkan tiada langsung kesempatan waktu, dan mase maka \vp pown amatlah sukar untok, bt entry terkini.... bukan merajok ek...harap maklum....
kepade yang sudi bertanye kemanekah \vp pergi, \vp nak says thankz alot to korunk yang amat amik berat sal diri yang hine ini... terharu sangat....maceh2;P
ok lah, entry kali nie hanyelah untok pemberitahuan tok korunk sahaja....
untok entry seterosnye, vp kan taip lagi banyak sumthing yang amat menarik tok korunk sume ok...skng nie, dah bergelar mahasiswa kan...so kene lebih tumpukan perhatian kepade pelajaran so leh lah skor tinggi...betol x???? ok lah
itu sahaja yang nak perkatekan disini, semoge korunk sentiase follow perkembangan diri \vp k.... ok
salam sayang untok korunk sume...muahhhhh...
bubye.....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...