Sunday, November 4, 2012

Follower Bawah 400

hye guys n gurlz...
hehe
nampakkan tajok kat atas tuu...
"Follower Bawah 400"
(haishh terase pulak kan!)
huhuhuhu... btw satu lagy contest yg menarik minat VP tok join bukan ape... 
rase cam sebersalah lak...kalo xjoin...coz penganjur rajin datang blog VP siap komen pulak...sooo 
Join...sambil menambah follower la katekan...huhuhu
"sambil menyelam minum jus oren!" 



nie Banner nye kene amek tok letak lam korunk nye entry!


Btw nie syarat2nye k:

1. Buat entri : Segmen Follower bawah 400 (sesiapa yang mempunyai follower bawah 400) 


 2. Tampal banner glowing atas tu...haha 

 3. Follow peserta yang join segmen ini

 4. Done (gua akan senaraikan peserta yang join segmen ni)
 
 5. Gua akan follow sekali peserta tu sebagai tanda terima kasih 

 6. Nak tag atau tak terpulang buat korang.

 7. Letak link anda ke ruang komen bawah ni..
 
sudah paham??? ape lagy jom join!! 
btw syarat atas nie copy paste aje...sory fendy! huhu...
tapi pepe pown syaratnye seperti yg dinyatakan...thankz alll
 
 

12 comments:

  1. dari segmen yang sama.. dah folow blog kamu dah :-)
    http://waneey89.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

    ReplyDelete
  2. follow dr segmen yg same..follow Mai semule ye . tenkiuuu ^^
    http://maerahim.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

    ReplyDelete
  3. datang folow singgah dari segmen yg sama :D

    ReplyDelete
  4. yay done follow . tengs to followers widget . why ?
    baca sini --> http://supershineestarss501.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

    ReplyDelete
  5. done follow sini dari segmen sama...follow back http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

    ReplyDelete
  6. bw n follow dari segmen yg sama :)
    http://apixyana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. tq all....VP dah follow korunk..thankz soo much k..

    ReplyDelete
  8. gud luck ! dtg singgah.. jom singgah kembali ke blog saya.. : )

    ReplyDelete
  9. done follow #264..hit me back =)
    http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yang sama..dah follow awk..sudi follow saya pulak yer...^_^....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...