Wednesday, November 7, 2012

Result Kuar!!


Assalamualaikum sumee
my chomel2 n buchuk2
hehe
hampa sume sehat kaa?? dah makan belom....??? ubat makan dah???
oke laaa xmo buang mase lagy....
VP nak kongsi sikit nie cerite dalam kain VP!! 
(ade kain dalam ke VP nie?? hurm...)
 hehehe xde laa sebenarnye VP dok debar sesangat nie...almaklum laaa cuty semester nie dah dekat habes dah....(xde laa dekat habes sgt, ade lagy 3 minggu kowt) hahaha
tapi sebenarnye yg mendebarkan VP ialah...result final dah nak kuar nie...aduuuuiii cek...x sedia nak terime lagy....keputusan tuu...haduiii.... (kalo bt betol2 bt pe nak takot kan??) hahaha
bukan ape dik ooiiii Vp dah bt sehabes baek dah...tapi maklumlaaa...kite nie merancang aje...yg menentukan siapaa??? Yg SATU jugak yg tentukanNya....soo menunggu keputusan yg bakal VP dapat pada 9/11/2012 sgt la membuat kan diri VP rase serbe xkena nak dok....berdiri xbetoll..baring pown tertonggeng...adehh..acane tu???
hahahha
tapi pepe pown ape je keputusannye VP akan terime ngn tabah n haty yg terbuke....yg paling penting VP dah berusaha dan biarlaa Dia yg menentukan ye x??? huhuhuhu
Korunk pown Doakan laa VP berjaye gak....almaklumlaaa... Senjata Umat islam ialah "DOA"
hehe ye x?? Insyallah...
oke laaa tu aje nampaknye......jgn lupe bace entry VP akan datang k....BYE2


5 comments:

  1. wish me luck too. Result keluar lg 2 hari. wuuuu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah...same2 laa kite menantikannye ye dak?? hahaha....YG penting kite dah bt yg terbaek...hehe

      Delete
  2. Good luck izz.. hafiz pun takut ni .:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear...result dah kuar pown..alhamdulillah....sume oke+ much better than last sem...

      Delete
  3. Tahniah lah..result dah kluar and dah continue study balik kan..semoga Allah permudahkan semua urusan belajar kau and belajar lah rajin2 okay..aku punya result lagi 7 hari nak keluar so doa2 kan lah ye..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...