Tuesday, April 2, 2013

Examination Time "wake Up"!!

seda x seda..berabad lama jugak dah menghupdate blog comel VP....
hehehe...
aritu ade laa mintak tolunk bloger comel nie edit balek blog saye...dah x up-to-date dah...
tapi saye bz...soo x sempat nak contact die balek...
xpe2, berbalek kepada story mory yg VP nak habaq kat hampa sume...
bagi seorang pelajar Universiti katenye....
saat ini adalah sangat mencemaskan dan merimaskan kami warga siswa dan siswi...
nak tau kenape??
 sebabnye kami kene hadapi final examination yang dah pown bermule hujung bulan 3 aritu....
yang x bole blaaanye...exam VP start sehari sebelom burthday VP....haaa.... 
xtau burhday saye bile?? 
nak kene nie....
28 MARCH
(dek oiiii, cpt bagi adiah!! ahahaha)

bulan nie agak streess...biaselaa kan...
examination tu..wajiblaaa, kalo x dijalankan macam mane nak ukur stakat mane pelajar tu mengadaptasi kan pelajaran yang dibelajarnye kan....
(poning pale, ngn ayat kau, dikk oiii)
ape2 pown kesempatan yang xberape sempat sgt nie...VP nak korunk doakan VP k....
agar pointer kali nie bole naik melonjak...cewah katenye....(belajar malas jugak, -.-" )
VP nye paper habes 13 april lagi.....
al maklumlaaa...plajar OM wajib jadek student yang akan tutup pagar uitm....
dah lali 3 sem dek oiii....
btw, excited nak masok part 4 nanty....(ko berangan je dik oiii... paper ko ade lagi due tau!!)
oke...ape2 pown...doakan VP k....
thank bace....event xde ape yng menarik diperkatekan pown...bubyeee.....
LOVE by ME

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...