Monday, December 30, 2013

Cuti 2 minggu bt apee??

hyeee korunk sume...
selamat menjengah ke blog saye yang agak bosan n xberhudate berabad lamenye...
oke laa...VP nak story morri ni chuolss...
Almaklumlaa setiap semester pon VP akan hado cuti Mid term kan...n yang paling penting xpena dalam sejarah setakat VP belajar nie dapat cuti mid term sampai due minggu ko hadoo??
Mid term jeee pon..


Oke ape yang dapat korunk buat slalunye dalam cuti due minggu nie?
mesti mcm2 kan
mane yang anak jejans tu ade laa yang dok berkonvoi2 keutara ke selatan...dah hingat nak melekat kat umah kan..
anak dara tidak kurang hebaknye dok melangok je dgn membe..wayang+shopping+wayang+shoping+wayang+shoping
yang jenis spesis maleh xkena tempat nie laak..keje nye melangok dalam Bilik hadap Laptop...dari pagi siang malam petang sume la....
tunggu laptop ACER die sampai tuka Brand VAIO
hahaha ko hado!

oke laa dikesempatan ini VP nak kongsi sikit laa ape jadahnye VP bt dalam cuti due minggu nie?

  1. VP shoping kat JP0( tau ke tidak deme sume?, JOHOR PREMIUM OUTLET, memng bessshhh gile wa cakap sama lu, tapi kalo ko xde duit dik, ko jgn brangan pegi situ! ko menung je la tgok mamat/minah PADI shoping bagai nak rak!
  2. Jalan2 cari makang!! GANU DEME! hakhak...ni x best sikit laa... coz mase VP dok melacs cri tempat makan menarik tu...mase tu badan x berapa sehat...maklumla berbadan due...bukan hamil kooo! tapi org besau, due kali gande dri normal...berbadan due laaa kiranye...(suke ati aku laaa ayat aku ko sebok pasal!)
  3. pastu dapat hadiah! nak tau ape..dpt biase2 je..WIFI hakak VP bagi..baikkan beliau....nyanyi* Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu...~~~Allah selamatkan hakaku santek Allah selamat kan kamu* hip2 hoorey! hahaha
  4. haaaa korunk mesti hingat ade yang keempat kan? banyak cantek muke koo...kalo nak korunk bt laa penulisan sendiri...VP nye cite sampai kat sini aje...hahaha
actualy nak sertekan gamba tapi kite cam segan lak nak masokkan...xsume gamba ade! soo amek laa mane yg ade yee...tetibe buat pengubat rindu ke kat VP yg berabad baru hupdate!


alaa bile VP cek balik xde gamba sume kat Phone...hadoii USB xde plopp...kemain susah nak masokkan..KEJI!!

sooo itu jelaa yg dapat VP cite sehingga berjumpe lagi, disegmen VP kasik pecah! "suka ati ko la dik"

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...