Wednesday, May 21, 2014

Berat Bontot


Hye2everybody...
 dah lame bebeno VP tidak menghupdate ye dak.. bukan ngape sebab "Berat Bontot"
(haa censored ye...dah hang p baca sapa suruh!)

 

nie laa nak p cite sikit.. skrng nie VP dah last semester(WALAUnyepun sepatotnye dah Grade!, no komen).. got notin to do.. even for my semester break i being force to work by my Mak Datin yg tgh dok layan cita Philipine... (owh damn love Pinoy)
oke lupekan yg tu.. tujuan utama nak bt entry baru nie sebab rase cam xde keje nak bt kat pejabat skarng nie... kalo anda nak tahu VP dah keje(part time sajo) di sebuah firma kecill di Klana Jaya sebagai Telemarketes yg berjaya(ko ade?) soo rutin harian iols adalah bangun pagi2.. seawal pukul 6 a.m. mandi,solat(wajib uols) dan juga bersiap mesantek/handsome/gebu untuk ke tempat keje..
WALAUpun pas lunch hour ko dah bau masam satu badan!! (entah kenape dok dalam aircond leh berpeluh, nervous mayb? haha)

(oke dah siap bagi intro baru nak masok isi 1)
sooo ko rase pepagi bute ko dah bangun dok melangok pandang siling umah sambil mengharapkan ko dapat cuti laa arinie.. (xde maknenye!) ko tetap kene p pejabat dek sebab  ko haloba laa nak mendapat gaji ko.. ermm..dgn harapan keje ko iklas gaji ko halal..(mudah2han amin)
rasa malas dalam hati kompom anda x ikhlas ye dakk.. hahah...
so cite nye sekarang, VP nie berat naw laa bontot nak membuat sume keje nie... disebabkan sebelum2 nie VP x pena la nak keje ke ape bagai...so ko rase x culture shock VP???
tapi ye laa..dok mengenang kan mak abah idok laa kaya bebeno..(sikit tu ade la hehe)
terpakse laa mengigih kan diri berkerja...tapi xpe.. VP keje opis je kot..apedaaa hall..
haaaa nak tau de hal ke tak...nanty VP cite next entry k!
bye syg2

meh blanje selfie VP sikit! (ditangkap oleh paparazzi)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...